Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Internazionale Milano lurik09
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Salieri trapt de bal weg. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Greggio krijgt een gele kaart. Pennese raakt geblesseerd tijdens het duel. Stucchi met een snel genomen vrije trap. Daar is Icardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruperto rent richting de bal. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Pizzetti bokst de bal weg.

20e minuut.
Divozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Magistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistro haalt uit met een fantastische trap. Salieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Internazionale Milano - lurik09 1:0

32e minuut.
Catelli geeft een hoge lob. Stucchi kopt de bal weg. Ruperto rent richting de bal. Ruperto haalt uit met een fantastische trap. Icardi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Divozzi heeft problemen om de bal te vangen. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani begaat een overtreding. Dani krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Greggio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi speelt de bal door. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 67%, lurik09 33%.
F.C.Internazionale Milano - lurik09 1:0

64e minuut.
Ruperto kopt de bal weg. Klungelig pakt Renier de bal. Renier geeft een lange en hoge pass. Defranceschi is nu in balbezit. Defranceschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Internazionale Milano - lurik09 1:1

67e minuut.
Bosetto is nu in balbezit. Taccon onderschept slim de pass. Magistro is nu in balbezit. Magistro draait met de bal, schiet en ... Poma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Penso kopt de bal weg. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greggio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Greggio kan niet meer verder spelen. Flachi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Internazionale Milano 47%, lurik09 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Internazionale Milano - lurik09 1:1