Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gierto AEGILIUM
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dolabella de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Castronuovo geeft een lange en hoge pass. Albergo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dall`Ava. Dall`Ava krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ravani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravani geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbosa de bal. Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Ava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cebba speelt de bal door. Cecchi rent richting de bal. Met opzet legt Dolabella zijn tegenspeler op de grond. Dolabella krijgt een gele kaart. Cecchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cecchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 50%, AEGILIUM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gierto - AEGILIUM 0:0

49e minuut.
Ravani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravani geeft de bal voor. Dolabella rent richting de bal. Dall`Ava onderschept slim de pass. Dall`Ava draait met de bal, schiet en ... Notararigo bokst de bal weg.

61e minuut.
Dall`Ava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Ava schiet op doel. Della Valentina heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Ava rent richting de bal. Dall`Ava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri geeft een hoge lob. Toffanini probeert de bal aan de voet te houden. Buono is nu in balbezit. Buono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rossello kopt de bal weg. Badanai rent richting de bal. Toffanini onderschept slim de pass. Toffanini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - AEGILIUM 0:1

76e minuut.
Ravani rent richting de bal. Zamarco verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarco probeert naar een medespeler te passen. Buono is nu in balbezit. Buono passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - AEGILIUM 0:2

85e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolabella verovert de bal door een tackle van achteren. Rossello speelt de bal door. Buono bereikt de bal nog maar net als eerste. Buono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Barbosa de bal. Rossello rent richting de bal. Rossello passt de bal zonder na te denken. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 43%, AEGILIUM 57%.
gierto - AEGILIUM 0:2