Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C Red War 7
DeFf Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 47.4
formidable Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Teijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teijo passt de bal met de wreef. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rozancevas verovert de bal door een tackle van achteren. Rozancevas geeft een lange en hoge pass. Teijo speelt de bal door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel. Haber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Teijo passt de bal met de wreef. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu met een sublieme pass. Teijo probeert naar een medespeler te passen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu passt de bal in één keer door. Daar is Teijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teijo geeft een hoge lob. Juszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Haber bokst de bal weg.

21e minuut.
Samotny geeft een lange en hoge pass. Czerwek probeert de bal aan de voet te houden. Czerwek met een sublieme pass. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel. Hekerle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Red War 7 0:1

23e minuut.
Teijo heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Teijo met een snelle inworp. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Haber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cycladians F.C - Red War 7 1:1

34e minuut.
Avar met een snelle inworp. G`afo`rov is nu in balbezit. Met opzet legt Faríñez zijn tegenspeler op de grond. Faríñez krijgt een gele kaart. G`afo`rov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Katsamanis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszczak probeert de bal met de borst te controleren. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Red War 7 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 41%, Red War 7 59%.
Cycladians F.C - Red War 7 2:1

52e minuut.
Teijo is nu in balbezit. Teijo geeft een hoge lob. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Haber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Red War 7 3:1

58e minuut.
Teijo met de inworp. Harańczyk rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Crisan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Teijo rent richting de bal. Teijo passt de bal met de wreef. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Udeanu passt de bal met de wreef. Teijo heeft problemen om de bal te vangen. Teijo geeft de bal voor. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Haber bokst de bal weg.

68e minuut.
Nuţiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Teijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teijo probeert naar een medespeler te passen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grainik geeft een hoge lob. Teijo is nu in balbezit. Teijo passt de bal in één keer door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Red War 7 4:1

81e minuut.
Szmer onderschept slim de pass. Szmer geeft een lange en hoge pass. Faríñez rent richting de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ... Hekerle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - Red War 7 4:2

89e minuut.
Ciavattini heeft problemen om de bal te vangen. Ciavattini geeft de bal voor. Sieniuta is nu in balbezit. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 40%, Red War 7 60%.
Cycladians F.C - Red War 7 4:2