Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tardis FC Edessaikos
532 Tactiek frrr2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 38.3
redelijk Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


8e minuut.
Vantsis speelt de bal door. de Ligt is nu in balbezit. Kallunki probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cheliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Rois met een sublieme pass. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Lupu bokst de bal weg. Daar is Vantsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nasiopoulos zal de hoekschop nemen. Moiraghi kopt de bal weg. Lupu bokst de bal weg.

18e minuut.
Jara geeft een hoge lob. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel. Lupu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kyriakopoulos geeft de bal voor. Kallunki kopt de bal weg. Wiesiołek heeft problemen om de bal te vangen. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lootsik met een sublieme pass. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski passt de bal zonder na te denken. Nasiopoulos is nu in balbezit. Nasiopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lootsik passt de bal met de wreef. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Lupu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - Edessaikos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tardis FC 67%, Edessaikos 33%.
Tardis FC - Edessaikos 0:1

51e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer onderschept slim de pass. Peer passt de bal in één keer door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lootsik met een sublieme pass. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois passt de bal in één keer door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - Edessaikos 0:2

65e minuut.
Kallunki is nu in balbezit. Kallunki met een sublieme pass. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel. Moiraghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peer is nu in balbezit. Peer speelt de bal door. Rois rent richting de bal. Rois haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kallunki met een sublieme pass. Lootsik geeft een lange en hoge pass. Daar is Moiraghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tardis FC 71%, Edessaikos 29%.
Tardis FC - Edessaikos 0:2