Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackOrder γοεργι
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kountouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kougioumtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kougioumtzis met een sublieme pass. Romaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maggas trapt de bal weg van het doel. Vasilakopoulos is nu in balbezit. Vasilakopoulos passt de bal in één keer door. Tsopanoglou rent richting de bal. Tsopanoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stournaras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karavidas met de inworp. Kountouras rent richting de bal. Kountouras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lantzos rent richting de bal. Lantzos passt de bal in één keer door. Tsopanoglou rent richting de bal. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - γοεργι 0:1

22e minuut.
Stefanakis met een sublieme pass. Tsopanoglou heeft problemen om de bal te vangen. Stefanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopanoglou onderschept slim de pass. Tsopanoglou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koukodimos onderschept slim de pass. Koukodimos passt de bal in één keer door. Tsopanoglou rent richting de bal. Tsopanoglou haalt uit met een fantastische trap. Valaoritis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ratsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratsikas. Kountouras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kountouras kan niet meer verder spelen. Theocharakis komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lantzos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Koukodimos geeft een hoge lob. Kalabakas is nu in balbezit. Kalabakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos passt de bal zonder na te denken. Tsopanoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakopoulos rent richting de bal. Vasilakopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lantzos heeft problemen om de bal te vangen. Sarigoulis probeert naar een medespeler te passen. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romaios de bal. Romaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 47%, γοεργι 53%.
BlackOrder - γοεργι 0:1

68e minuut.
Sevastopoulos kopt de bal weg. Tsopanoglou heeft problemen om de bal te vangen. Abaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abaris krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tsopanoglou schiet op doel. Doeltrap. Valaoritis met een harde bal richting middenveld. Theocharakis is nu in balbezit. Theocharakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vasilakopoulos rent richting de bal. Tsopanoglou rent richting de bal. Sarigoulis speelt de bal door. Theocharakis is nu in balbezit. Theocharakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 46%, γοεργι 54%.
BlackOrder - γοεργι 0:1