Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Glyfada Cycladians F.C
dxdsa Tactiek DeFf
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bonicelli trapt de bal weg. Heimdal rent richting de bal. Met opzet legt Valbuena zijn tegenspeler op de grond. Valbuena krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Juszczak is nu in balbezit. Améndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 0:1

14e minuut.
Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini speelt de bal door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Gerontas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 0:2

22e minuut.
Tsoupros passt de bal zonder na te denken. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy met een sublieme pass. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Josse is nu in balbezit. Valbuena rent richting de bal. Josse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valbuena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valbuena kan niet meer verder spelen.

43e minuut.
Améndola probeert naar een medespeler te passen. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk speelt de bal door. Tomjanović heeft problemen om de bal te vangen. Tomjanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Glyfada 40%, Cycladians F.C 60%.
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 0:2

51e minuut.
Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 0:3

57e minuut.
Kula geeft de bal voor. Gonidakis is nu in balbezit. Ciavattini begaat een overtreding. Ciavattini krijgt een gele kaart. Gonidakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ertemir met een snel genomen vrije trap. Tomjanović is nu in balbezit. Kula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kula krijgt een gele kaart. Tomjanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomjanović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bonicelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Kula de bal. Şimşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomjanović schiet op doel. Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 1:3

62e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Ciavattini speelt de bal door. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. Gerontas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Ertemir rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Gerontas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 1:4

76e minuut.
Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Tomjanović is nu in balbezit. Kula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kula krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tomjanović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tomjanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Josse onderschept slim de pass. Yaşarsoy is nu in balbezit. Mollica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mollica krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy geeft een hoge lob. Ertemir heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel. Gerontas bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 1:5

87e minuut.
Stasiuk probeert de bal met de borst te controleren. Stasiuk met een sublieme pass. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Glyfada 42%, Cycladians F.C 58%.
Deportivo La Glyfada - Cycladians F.C 2:5