Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
only blue BlackOrder
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.8
matig Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Sarigoulis probeert naar een medespeler te passen. Romaios is nu in balbezit. Paouris is nu in balbezit. Romaios verovert de bal door een tackle van achteren. Romaios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - BlackOrder 0:1

5e minuut.
Pervolarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pervolarakis geeft een hoge lob. Tzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
only blue - BlackOrder 1:1

11e minuut.
Avlonitis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lykos komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Efthimiadis probeert de bal met de borst te controleren. Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas met een sublieme pass. Tzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidis haalt uit met een fantastische trap. Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kougioumtzis is nu in balbezit. Lykos onderschept slim de pass. Lykos speelt de bal door. Tzanidis is nu in balbezit. Tzanidis draait met de bal, schiet en ... Siokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kountouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouras geeft de bal voor. Romaios heeft problemen om de bal te vangen. Romaios schiet op doel. Garnelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - BlackOrder 1:2

19e minuut.
Baniotis rent richting de bal. Kountouras rent richting de bal. Kountouras speelt de bal door. Romaios is nu in balbezit. Romaios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 61%, BlackOrder 39%.
only blue - BlackOrder 1:2

46e minuut.
Kougioumtzis speelt de bal door. Karavidas is nu in balbezit. Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Romaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - BlackOrder 1:3

49e minuut.
Gasparis speelt de bal door. Lykos is nu in balbezit. Lykos probeert naar een medespeler te passen. Tzanidis is nu in balbezit. Tzanidis haalt uit met een fantastische trap. Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - BlackOrder 2:3

63e minuut.
Lykos verovert de bal door een tackle van achteren. Lykos met een sublieme pass. Gasparis probeert naar een medespeler te passen. Tzanidis rent richting de bal. Tzanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Kougioumtzis de bal. Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis passt de bal met de wreef. Romaios rent richting de bal. Romaios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pervolarakis met een snelle inworp. Lykos is nu in balbezit. Sarigoulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarigoulis krijgt een gele kaart. Lykos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lykos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ergolavos geeft een lange en hoge pass. Daar is Tzanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 58%, BlackOrder 42%.
only blue - BlackOrder 2:3