Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι White Spoons
Normal Tactiek spoon1
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Sponis met een sublieme pass. Daar is Kubiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiak passt de bal met de wreef. Corena rent richting de bal. Corena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 37%, White Spoons 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
γοεργι - White Spoons 0:0

56e minuut.
Daar is Sponis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sponis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lianis de bal. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Horvath speelt de bal door. Sponis heeft problemen om de bal te vangen. Sponis geeft een hoge lob. Corena rent richting de bal. Corena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lantzos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sponis is nu in balbezit. Koukodimos onderschept slim de pass. Koukodimos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lianis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sponis met een snelle inworp. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak geeft een hoge lob. Maggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - White Spoons 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 43%, White Spoons 57%.
γοεργι - White Spoons 0:1