Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Spoons γοεργι
spoon1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Tsopanoglou is nu in balbezit. Sponis maakt een afschuwelijke overtreding. Tsopanoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lantzos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gregorczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarigiannis rent richting de bal. Horvath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarigiannis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sarigiannis kan niet meer verder spelen. Nigdelis komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Stournaras speelt de bal door. Sevastopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevastopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sponis is nu in balbezit. Koukodimos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sponis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sponis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kubiak de bal. Kubiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 65%, γοεργι 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Spoons - γοεργι 0:0

47e minuut.
Lianis passt de bal met de wreef. Kalabakas is nu in balbezit. Kalabakas geeft de bal voor. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak draait met de bal, schiet en ... Maggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Maggas met een harde bal richting middenveld. Sponis heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nigdelis. Nigdelis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bernardo trapt de bal weg. Stournaras kopt de bal weg. Sponis geeft een lange en hoge pass. Kubiak is nu in balbezit. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Maggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nigdelis rent richting de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nigdelis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Agafuego onderschept slim de pass. Agafuego geeft een lange en hoge pass. Kubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiak haalt uit met een fantastische trap. Maggas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 50%, γοεργι 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Spoons - γοεργι 0:0