Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Spoons BlackOrder
spoon1 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 23.6
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horvath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horvath zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tzanetis controleert de bal met de borst. Corena rent richting de bal. Corena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kountouras onderschept slim de pass. Kountouras met een sublieme pass. Punkt is nu in balbezit. Romaios verovert de bal door een tackle van achteren. Romaios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sarigoulis is nu in balbezit. Sarigoulis probeert naar een medespeler te passen. Punkt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios verovert de bal door een tackle van achteren. Romaios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Sarigoulis de bal. Sarigoulis probeert naar een medespeler te passen. Punkt is nu in balbezit. Romaios verovert de bal door een tackle van achteren. Romaios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Corena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Downs komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sponis onderschept slim de pass. Sponis met een sublieme pass. Kubiak rent richting de bal. Kubiak schiet op doel. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 71%, BlackOrder 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Spoons - BlackOrder 0:0

58e minuut.
Sofianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarigoulis. Sarigoulis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gregorczyk passt de bal met de wreef. Sofianos probeert naar een medespeler te passen. Punkt bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios verovert de bal door een tackle van achteren. Romaios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 55%, BlackOrder 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Spoons - BlackOrder 0:0