Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
only blue Cycladians F.C
Normal Tactiek 2dl
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 53.7
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Baniotis kan de bal niet met de borst controleren. Baniotis speelt de bal door. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy passt de bal zonder na te denken. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:1

3e minuut.
Efthimiadis rent richting de bal. Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini met een sublieme pass. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Ergolavos de bal. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak passt de bal met de wreef. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal draait met de bal, schiet en ... Garnelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Baniotis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaşarsoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juszczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:2

11e minuut.
Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Heimdal met een sublieme pass. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yaşarsoy kopt de bal weg. Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal in één keer door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ergolavos kopt de bal weg. Efthimiadis kan de bal niet met de borst controleren. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:3

17e minuut.
Sârgu geeft een lange en hoge pass. Heimdal rent richting de bal. Heimdal speelt de bal door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Heimdal kopt de bal weg. Avlonitis heeft problemen om de bal te vangen. Tsoupros probeert naar een medespeler te passen. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:4

22e minuut.
Yaşarsoy neemt de hoekschop. Gasparis met een sublieme pass. Ciavattini rent richting de bal. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Efthimiadis geeft de bal voor. Ciavattini kopt de bal weg. Klungelig pakt Varelas de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Baniotis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaşarsoy met de inworp. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Yaşarsoy onderschept slim de pass. Yaşarsoy geeft een hoge lob. Gasparis kopt de bal weg. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy geeft een hoge lob. Juszczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yaşarsoy speelt de bal door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:5

33e minuut.
Juszczak kopt de bal weg. Heimdal rent richting de bal. Heimdal geeft een hoge lob. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:6

35e minuut.
Inworp. Yaşarsoy met een snelle inworp. Ciavattini controleert de bal met de borst. Ciavattini geeft de bal voor. Garnelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Tsoupros geeft een lange en hoge pass. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:7

43e minuut.
Ergolavos heeft problemen om de bal te vangen. Baniotis rent richting de bal. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak schiet op doel. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:8

45e minuut.
Ciavattini rent richting de bal. Ciavattini geeft de bal voor. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 73%, Cycladians F.C 27%.
only blue - Cycladians F.C 0:9

46e minuut.
Kula met een sublieme pass. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Tsoupros probeert naar een medespeler te passen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:10

48e minuut.
Baniotis is nu in balbezit. Yaşarsoy onderschept slim de pass. Yaşarsoy speelt de bal door. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Ergolavos is nu in balbezit. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:11

59e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataliotis rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak schiet op doel. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:12

60e minuut.
Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Tsoupros is nu in balbezit. Tsoupros speelt de bal door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tsoupros passt de bal zonder na te denken. Baniotis is nu in balbezit. Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini geeft een lange en hoge pass. Juszczak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Garnelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garnelis speelt de bal door. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Garnelis trapt de bal weg van het doel. Ciavattini kopt de bal weg. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:13

68e minuut.
Heimdal met de inworp. Avlonitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini maakt een afschuwelijke overtreding. Avlonitis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avlonitis kan niet meer verder spelen. Tsoumelekas komt het veld opgelopen. Efthimiadis met een snel genomen vrije trap. Heimdal rent richting de bal. Heimdal geeft een hoge lob. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baniotis heeft problemen om de bal te vangen. Ciavattini rent richting de bal. Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:14

71e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal geeft de bal voor. Ataliotis heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. Garnelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini passt de bal met de wreef. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:15

76e minuut.
Juszczak kopt de bal weg. Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak schiet op doel. Garnelis bokst de bal weg.

77e minuut.
Efthimiadis kopt de bal weg. Ciavattini speelt de bal door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel. Garnelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:16

79e minuut.
Pervolarakis is nu in balbezit. Yaşarsoy onderschept slim de pass. Yaşarsoy met een sublieme pass. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:17

83e minuut.
Juszczak onderschept slim de pass. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:18

85e minuut.
Garnelis trapt de bal weg. Yaşarsoy kan de bal niet met de borst controleren. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaşarsoy neemt de hoekschop. Paouris heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Garnelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ataliotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heimdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Heimdal kopt de bal weg. Ataliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataliotis geeft de bal voor. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Cycladians F.C 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 78%, Cycladians F.C 22%.
only blue - Cycladians F.C 0:19