Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackOrder Deportivo La Glyfada
Normal Tactiek dxdsa
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten formidable
weak Passen solid
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Kountouras rent richting de bal. Benjamin onderschept slim de pass. Benjamin passt de bal met de wreef. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magginas met de inworp. Daar is Mollica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollica geeft een lange en hoge pass. Tomjanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siokos trapt de bal weg. Valbuena kopt de bal weg. Benjamin heeft problemen om de bal te vangen. Benjamin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Valaoritis geeft de bal voor. Améndola kopt de bal weg. Sarigoulis heeft problemen om de bal te vangen. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:1

5e minuut.
Abaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomjanović speelt de bal door. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin schiet op doel. Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stasiuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Valbuena de bal. Sarigoulis is nu in balbezit. Améndola geeft de bal voor. Benjamin springt en kopt de bal. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbuena rent richting de bal. Valbuena geeft een lange en hoge pass. Tomjanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valbuena passt de bal zonder na te denken. Giannakidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magginas. Magginas krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft de bal voor. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:2

14e minuut.
Ertemir geeft een hoge lob. Kountouras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stasiuk speelt de bal door. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stasiuk kopt de bal weg. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović met een sublieme pass. Benjamin rent richting de bal. Benjamin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Valbuena de bal. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović passt de bal zonder na te denken. Benjamin rent richting de bal. Benjamin draait met de bal, schiet en ... Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Benjamin rent richting de bal. Mollica rent richting de bal. Mollica geeft een hoge lob. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Valaoritis passt de bal zonder na te denken. Daar is Mollica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benjamin rent richting de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Valaoritis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tzanetis heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena rent richting de bal. Kougioumtzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valbuena raakt geblesseerd tijdens het duel. Valbuena komt bij de bal en schiet. Siokos bokst de bal weg.

22e minuut.
Gonidakis geeft een hoge lob. Valbuena rent richting de bal. Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal in één keer door. Tomjanović speelt de bal door. Siokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:3

24e minuut.
Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk geeft de bal voor. Valaoritis kan de bal niet met de borst controleren. Benjamin rent richting de bal. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Améndola de bal. Améndola met een sublieme pass. Klungelig pakt Benjamin de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:4

32e minuut.
Siokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siokos geeft de bal voor. Améndola kopt de bal weg. Klungelig pakt Benjamin de bal. Benjamin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Benjamin rent richting de bal. Valbuena rent richting de bal. Valbuena passt de bal zonder na te denken. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:5

38e minuut.
Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kokas met een sublieme pass. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Améndola passt de bal in één keer door. Benjamin is nu in balbezit. Valaoritis verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena onderschept slim de pass. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:6

41e minuut.
Mollica probeert naar een medespeler te passen. Benjamin rent richting de bal. Benjamin speelt de bal door. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović schiet op doel. Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:7

42e minuut.
Kokas probeert naar een medespeler te passen. Améndola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mollica speelt de bal door. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin draait met de bal, schiet en ... Siokos bokst de bal weg. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:8

44e minuut.
Kountouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kountouras passt de bal zonder na te denken. Tzanetis is nu in balbezit. Benjamin verovert de bal door een tackle van achteren. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Siokos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 79%, Deportivo La Glyfada 21%.
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:8

46e minuut.
Benjamin speelt de bal door. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:9

53e minuut.
Karavidas rent richting de bal. Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Sarigoulis met een sublieme pass. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk passt de bal zonder na te denken. Benjamin rent richting de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:10

63e minuut.
Daar is Kountouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Améndola rent richting de bal. Valbuena speelt de bal door. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:11

66e minuut.
Klungelig pakt Magginas de bal. Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica probeert naar een medespeler te passen. Benjamin heeft problemen om de bal te vangen. Benjamin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Améndola speelt de bal door. Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica geeft een hoge lob. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mollica probeert naar een medespeler te passen. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin passt de bal in één keer door. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Siokos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:12

72e minuut.
Valaoritis passt de bal met de wreef. Valbuena is nu in balbezit. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović passt de bal in één keer door. Benjamin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:13

75e minuut.
Siokos speelt de bal door. Améndola is nu in balbezit. Améndola passt de bal zonder na te denken. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena passt de bal in één keer door. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mollica zal de hoekschop nemen. Benjamin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sarigoulis met een sublieme pass. Mollica probeert naar een medespeler te passen. Benjamin rent richting de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarigoulis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stasiuk geeft een hoge lob. Valaoritis kan de bal niet met de borst controleren. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:14

85e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Mollica onderschept slim de pass. Mollica passt de bal zonder na te denken. Benjamin rent richting de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk passt de bal met de wreef. Valbuena met een sublieme pass. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siokos probeert naar een medespeler te passen. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Benjamin is nu in balbezit. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stasiuk kopt de bal weg. Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stasiuk de bal. Stasiuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stasiuk met een snelle inworp. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena speelt de bal door. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović schiet op doel. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 81%, Deportivo La Glyfada 19%.
BlackOrder - Deportivo La Glyfada 0:14