Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red War 7 only blue
5-3-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Harańczyk rent richting de bal. Samotny rent richting de bal. Samotny met een sublieme pass. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 1:0

11e minuut.
Ransdorf met een snelle inworp. Samotny is nu in balbezit. Samotny speelt de bal door. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Varelas rent richting de bal. Avar verovert de bal door een tackle van achteren. Baniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar onderschept slim de pass. Avar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Avlonitis is nu in balbezit. Ransdorf verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdorf passt de bal zonder na te denken. Szmer rent richting de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samotny met een snelle inworp. Harańczyk probeert naar een medespeler te passen. Avar is nu in balbezit. Avar draait met de bal, schiet en ... Garnelis bokst de bal weg. Klungelig pakt Baniotis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 2:0

29e minuut.
Gasparis geeft de bal voor. Pervolarakis is nu in balbezit. Met opzet legt Katsamanis zijn tegenspeler op de grond. Pervolarakis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Avlonitis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis passt de bal zonder na te denken. Baniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar onderschept slim de pass. Avar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garnelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Avar is nu in balbezit. Varelas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avar raakt geblesseerd tijdens het duel. Avar met een snel genomen vrije trap. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Garnelis probeert naar een medespeler te passen. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baniotis zijn tegenspeler op de grond. Baniotis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Avlonitis kopt de bal weg. Samotny rent richting de bal. Samotny geeft een hoge lob. Avar is nu in balbezit. Avar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 24%, only blue 76%.
Red War 7 - only blue 2:0

47e minuut.
Ransdorf is nu in balbezit. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer met een sublieme pass. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Paouris onderschept slim de pass. Paouris probeert naar een medespeler te passen. Avar is nu in balbezit. Avar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar passt de bal in één keer door. Paouris rent richting de bal. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Avlonitis is nu in balbezit. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk passt de bal met de wreef. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ... Garnelis bokst de bal weg.

60e minuut.
Katsamanis met de inworp. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta probeert naar een medespeler te passen. Katsamanis geeft de bal voor. Szmer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ergolavos heeft problemen om de bal te vangen. Katsamanis onderschept slim de pass. Ataliotis rent richting de bal. Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 3:0

62e minuut.
Lykos speelt de bal door. Klungelig pakt Avlonitis de bal. Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 4:0

68e minuut.
Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk geeft een hoge lob. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 5:0

83e minuut.
Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Samotny geeft een lange en hoge pass. Katsamanis springt en kopt de bal. Garnelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - only blue 6:0

90e minuut.
Sieniuta met een snelle inworp. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis passt de bal zonder na te denken. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 20%, only blue 80%.
Red War 7 - only blue 6:0