Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackOrder Edessaikos
Normal Tactiek frrr2
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


12e minuut.
Kountouras passt de bal zonder na te denken. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios begaat een overtreding. Romaios krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rois geeft een lange en hoge pass. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Peer speelt de bal door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kountouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Kallunki met een sublieme pass. Alcázar probeert de bal met de borst te controleren. Alcázar geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sarigoulis is nu in balbezit. Kallunki onderschept slim de pass. Kallunki met een sublieme pass. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Abaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois onderschept slim de pass. Rois speelt de bal door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alcázar is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Alcázar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Edessaikos 0:1

30e minuut.
Romaios speelt de bal door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft de bal voor. Rois heeft problemen om de bal te vangen. Rois haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valaoritis de bal. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lootsik passt de bal in één keer door. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Edessaikos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 73%, Edessaikos 27%.
BlackOrder - Edessaikos 0:2

56e minuut.
Polechoński geeft de bal voor. Stefanakis geeft een hoge lob. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski schiet op doel. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abaris is nu in balbezit. Rois verovert de bal door een tackle van achteren. Rois probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valaoritis probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valaoritis is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tomoşoiu met een sublieme pass. Kallunki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallunki geeft een hoge lob. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 77%, Edessaikos 23%.
BlackOrder - Edessaikos 0:2