Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
only blue Deportivo La Glyfada
Normal Tactiek dxdsa
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Tzanidis rent richting de bal. Tzanidis passt de bal in één keer door. Varelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Mollica met de inworp. Valbuena is nu in balbezit. Efthimiadis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valbuena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomjanović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:1

4e minuut.
Pervolarakis is nu in balbezit. Améndola verovert de bal door een tackle van achteren. Améndola met een sublieme pass. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ergolavos trapt de bal weg. Améndola kopt de bal weg. Tomjanović met een sublieme pass. Benjamin rent richting de bal. Benjamin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tomjanović kan de bal niet met de borst controleren. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis is nu in balbezit. Tomjanović onderschept slim de pass. Tomjanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:2

8e minuut.
Tzanidis probeert naar een medespeler te passen. Avlonitis heeft problemen om de bal te vangen. Efthimiadis is nu in balbezit. Benjamin onderschept slim de pass. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:3

13e minuut.
Paouris probeert naar een medespeler te passen. Avlonitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valbuena krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mollica geeft de bal voor. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tomjanović de bal. Tomjanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Benjamin is nu in balbezit. Ataliotis is nu in balbezit. Benjamin verovert de bal door een tackle van achteren. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Garnelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:4

20e minuut.
Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Tomjanović rent richting de bal. Benjamin rent richting de bal. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:5

23e minuut.
Efthimiadis rent richting de bal. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena passt de bal zonder na te denken. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena passt de bal zonder na te denken. Daar is Benjamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benjamin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Améndola kopt de bal weg. Benjamin is nu in balbezit. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:6

28e minuut.
Tomjanović rent richting de bal. Baniotis is nu in balbezit. Tomjanović onderschept slim de pass. Tomjanović schiet op doel. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:7

29e minuut.
Tomjanović rent richting de bal. Daar is Benjamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... Garnelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:8

31e minuut.
Kokas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stasiuk de bal. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Paouris geeft een hoge lob. Inworp. Mollica met een snelle inworp. Benjamin rent richting de bal. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Baniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal in één keer door. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:9

36e minuut.
Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena rent richting de bal. Valbuena met een sublieme pass. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:10

37e minuut.
Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović passt de bal met de wreef. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Améndola met een sublieme pass. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk geeft een hoge lob. Tomjanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:11

41e minuut.
Kokas met een snelle inworp. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Benjamin krijgt zijn hoofd ertegen. Ataliotis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 82%, Deportivo La Glyfada 18%.
only blue - Deportivo La Glyfada 0:11

46e minuut.
Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stasiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ataliotis de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stasiuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomjanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Benjamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efthimiadis. Benjamin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Benjamin kan niet meer verder spelen.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garnelis met een harde bal richting middenveld. Kokas kopt de bal weg. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk speelt de bal door. Valbuena is nu in balbezit. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:12

56e minuut.
Baniotis rent richting de bal. Valbuena onderschept slim de pass. Valbuena speelt de bal door. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Garnelis met een harde bal richting middenveld. Kokas kopt de bal weg. Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tomjanović heeft problemen om de bal te vangen. Ergolavos is nu in balbezit. Tomjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Garnelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:13

60e minuut.
Stasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:14

64e minuut.
Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Varelas de bal. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kokas onderschept slim de pass. Kokas geeft een hoge lob. Ataliotis rent richting de bal. Tomjanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomjanović schiet op doel. Garnelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:15

67e minuut.
Stasiuk kopt de bal weg. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena passt de bal in één keer door. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mollica geeft een hoge lob. Ergolavos kopt de bal weg. Daar is Baniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mollica met een sublieme pass. Paouris probeert de bal aan de voet te houden. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:16

71e minuut.
Daar is Tomjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tomjanović de bal. Valbuena rent richting de bal. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stasiuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomjanović de bal. Paouris is nu in balbezit. Tomjanović onderschept slim de pass. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Garnelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kokas passt de bal in één keer door. Valbuena rent richting de bal. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
only blue - Deportivo La Glyfada 0:17

75e minuut.
Baniotis kopt de bal weg. Efthimiadis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magginas de bal. Gasparis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparis geeft een hoge lob. Gerontas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. Valbuena geeft een lange en hoge pass. Stasiuk rent richting de bal. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kokas passt de bal met de wreef. Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica speelt de bal door. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Améndola de bal. Améndola geeft de bal voor. Ataliotis kopt de bal weg. Mollica geeft de bal voor. Tomjanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk met een sublieme pass. Tomjanović rent richting de bal. Valbuena rent richting de bal. Valbuena schiet op doel. Garnelis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: only blue 88%, Deportivo La Glyfada 12%.
only blue - Deportivo La Glyfada 0:17