Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tardis FC only blue
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Baniotis rent richting de bal. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos passt de bal in één keer door. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Koliatsos probeert naar een medespeler te passen. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis met een sublieme pass. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baniotis is nu in balbezit. Jahilo onderschept slim de pass. Jahilo passt de bal in één keer door. Daar is Karakatsanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakatsanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - only blue 1:0

15e minuut.
Baniotis rent richting de bal. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karakatsanis met een sublieme pass. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. Garnelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jahilo passt de bal in één keer door. Doulgeridis rent richting de bal. Doulgeridis geeft een hoge lob. Karakatsanis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Varelas geeft een hoge lob. Inworp. Doulgeridis met de inworp. Koliatsos rent richting de bal. Koliatsos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Baniotis is nu in balbezit. Koliatsos verovert de bal door een tackle van achteren. Koliatsos passt de bal zonder na te denken. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Zabidis kopt de bal weg. Karakatsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergolavos is nu in balbezit. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karakatsanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Garnelis met een sublieme pass. Jahilo kopt de bal weg. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek geeft een hoge lob. Ataliotis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gasparis kopt de bal weg. Daar is Avlonitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiesiołek met een sublieme pass. Koliatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliatsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tardis FC 27%, only blue 73%.
Tardis FC - only blue 1:0

50e minuut.
Karakatsanis rent richting de bal. Koliatsos probeert naar een medespeler te passen. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - only blue 2:0

52e minuut.
Velissaridis met een snelle inworp. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis passt de bal met de wreef. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos schiet op doel. Garnelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Paouris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velissaridis met de inworp. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. de Ligt komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakleas komt het veld opgelopen. De bal rolt over de achterlijn. Adamczyk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gasparis rent richting de bal. Gasparis geeft een hoge lob. Daar is Moiraghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - only blue 2:1

81e minuut.
Velissaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Velissaridis met een sublieme pass. de Ligt rent richting de bal. de Ligt haalt uit met een fantastische trap. Garnelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tardis FC - only blue 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tardis FC 41%, only blue 59%.
Tardis FC - only blue 3:1