Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edessaikos White Spoons
frrr2 Tactiek spoon1
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten hopeless
adequate Passen weak
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Horvath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grammatikos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alcázar kopt de bal weg. Daar is Punkt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cheliotis kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchiţă rent richting de bal. Cheliotis begaat een overtreding. Cheliotis krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Grammatikos geeft een hoge lob. Rois kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintilii de bal. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kallunki kopt de bal weg. Daar is Jurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punkt is nu in balbezit. Jurkowski onderschept slim de pass. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Sofianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkowski is nu in balbezit. Sofianos is nu in balbezit. Jurkowski onderschept slim de pass. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jurkowski passt de bal in één keer door. Kallunki is nu in balbezit. Kallunki geeft de bal voor. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - White Spoons 1:0

32e minuut.
Gregorczyk rent richting de bal. Cheliotis onderschept slim de pass. Cheliotis geeft een hoge lob. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Alcázar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski is nu in balbezit. Gregorczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jurkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alcázar neemt zijn aanloop. Bernardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 17%, White Spoons 83%.
Edessaikos - White Spoons 1:0

49e minuut.
Gregorczyk is nu in balbezit. Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis geeft de bal voor. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar geeft een hoge lob. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois onderschept slim de pass. Rois schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Bernardo trapt de bal weg. Kallunki kopt de bal weg. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Sponis met de inworp. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel. Bernardo bokst de bal weg.

63e minuut.
Agafuego bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cheliotis met een sublieme pass. Kallunki rent richting de bal. Kallunki met een sublieme pass. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel. Bernardo bokst de bal weg.

76e minuut.
Kallunki kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurkowski de bal. Vouros is nu in balbezit. Jurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkowski schiet op doel. Bernardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pintilii geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 12%, White Spoons 88%.
Edessaikos - White Spoons 1:0