Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackOrder Cycladians F.C
Normal Tactiek 2dl
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten solid
weak Passen solid
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Yaşarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stefanakis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stefanakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy geeft de bal voor. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Siokos probeert naar een medespeler te passen. Ciavattini kopt de bal weg. Daar is Tzanetis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siokos bokst de bal weg.

15e minuut.
Valaoritis probeert naar een medespeler te passen. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal passt de bal met de wreef. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Valaoritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ciavattini geeft een hoge lob. Siokos probeert naar een medespeler te passen. Heimdal kopt de bal weg. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Juszczak passt de bal zonder na te denken. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:1

24e minuut.
Kountouras rent richting de bal. Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini met een sublieme pass. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal met een snelle inworp. Ciavattini met een sublieme pass. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Sarigoulis de bal. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Juszczak kopt de bal weg. Valaoritis heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:3

31e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Valaoritis is nu in balbezit. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abaris heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy is nu in balbezit. Abaris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yaşarsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juszczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:4

33e minuut.
Tsoupros rent richting de bal. Tsoupros speelt de bal door. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:5

35e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy passt de bal in één keer door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciavattini kopt de bal weg. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Valaoritis ... Strafschop! Juszczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Juszczak kan niet meer verder spelen. Gmiński komt het veld opgelopen. Heimdal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 73%, Cycladians F.C 27%.
BlackOrder - Cycladians F.C 0:6

50e minuut.
Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciavattini met een sublieme pass. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:7

57e minuut.
Yaşarsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefanakis de bal. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Siokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:8

62e minuut.
Valaoritis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal met een snelle inworp. Gmiński rent richting de bal. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Siokos niet meer kan verder spelen. Panousopoulos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valaoritis de bal. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Cycladians F.C 0:9

78e minuut.
Heimdal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarigoulis de bal. Kougioumtzis rent richting de bal. Gmiński onderschept slim de pass. Gmiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciavattini speelt de bal door. Klungelig pakt Heimdal de bal. Heimdal geeft een lange en hoge pass. Panousopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panousopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ciavattini kopt de bal weg. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ciavattini speelt de bal door. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Kougioumtzis de bal. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy speelt de bal door. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Panousopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 78%, Cycladians F.C 22%.
BlackOrder - Cycladians F.C 0:9