Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Spoons Tardis FC
spoon1 Tactiek 532
35% Balbezit 65%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 26.9
hopeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Wiesiołek passt de bal met de wreef. Daar is Gregorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Karakatsanis draait met de bal, schiet en ... Vouros probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doulgeridis zal de hoekschop nemen. Zabidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernardo bokst de bal weg.

11e minuut.
Wiesiołek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velissaridis de bal. Velissaridis passt de bal in één keer door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Spoons - Tardis FC 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Sponis de bal onder controle te krijgen. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis passt de bal met de wreef. Velissaridis rent richting de bal. Velissaridis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sofianos is nu in balbezit. Sofianos geeft een hoge lob. Doulgeridis speelt de bal door. Klungelig pakt Zabidis de bal. Zabidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koliatsos rent richting de bal. Koliatsos passt de bal in één keer door. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sofianos verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianos speelt de bal door. Klungelig pakt Pintilii de bal. Koliatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliatsos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 67%, Tardis FC 33%.
White Spoons - Tardis FC 1:0

51e minuut.
Vouros geeft een lange en hoge pass. Gregorczyk is nu in balbezit. Jahilo begaat een overtreding. Jahilo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Doulgeridis passt de bal zonder na te denken. Jahilo rent richting de bal. Jahilo geeft een lange en hoge pass. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 64%, Tardis FC 36%.
White Spoons - Tardis FC 1:0