Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackOrder Red War 7
Normal Tactiek 5-3-2
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tzanetis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmer rent richting de bal. Szmer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Faríñez de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:1

6e minuut.
Harańczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Faríñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarigoulis de bal. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Valaoritis geeft een lange en hoge pass. Iluridze speelt de bal door. Harańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Harańczyk geeft de bal voor. Faríñez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:2

11e minuut.
Sarigoulis heeft problemen om de bal te vangen. Szmer is nu in balbezit. Szmer geeft een hoge lob. Faríñez heeft problemen om de bal te vangen. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kougioumtzis onderschept slim de pass. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk probeert naar een medespeler te passen. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:3

18e minuut.
Valaoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer passt de bal zonder na te denken. Faríñez rent richting de bal. Faríñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kougioumtzis verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk geeft een hoge lob. Daar is Tzanetis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:4

24e minuut.
Katsamanis passt de bal met de wreef. Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk passt de bal met de wreef. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez schiet op doel. Panousopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szmer de bal. Paal! Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Harańczyk is nu in balbezit. Harańczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Faríñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faríñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:5

36e minuut.
Avar met de inworp. Samotny heeft problemen om de bal te vangen. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk geeft een lange en hoge pass. Faríñez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 78%, Red War 7 22%.
BlackOrder - Red War 7 0:5

46e minuut.
Faríñez probeert naar een medespeler te passen. Szmer heeft problemen om de bal te vangen. Szmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Iluridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iluridze geeft de bal voor. Daar is Stefanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faríñez rent richting de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ... Panousopoulos bokst de bal weg.

49e minuut.
Valaoritis is nu in balbezit. Valaoritis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samotny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Szmer is nu in balbezit. Szmer passt de bal zonder na te denken. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:6

62e minuut.
Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk geeft de bal voor. Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Crisan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Katsamanis probeert naar een medespeler te passen. Faríñez rent richting de bal. Faríñez passt de bal met de wreef. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:7

69e minuut.
Panousopoulos met een harde bal richting middenveld. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez met een sublieme pass. Klungelig pakt Szmer de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Samotny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk geeft een hoge lob. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:8

73e minuut.
Samotny geeft een lange en hoge pass. Faríñez kopt de bal weg. Daar is Stefanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis passt de bal zonder na te denken. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:9

80e minuut.
Abaris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faríñez met de inworp. Katsamanis probeert naar een medespeler te passen. Szmer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackOrder - Red War 7 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackOrder 87%, Red War 7 13%.
BlackOrder - Red War 7 0:10