Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C γοεργι
2dl Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
43 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 17.6
formidable Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Yaşarsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaşarsoy geeft de bal voor. Daar is Mousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousa schiet op doel. Maggas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 1:0

7e minuut.
Rasoulis rent richting de bal. Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Heimdal de bal. Heimdal passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel. Lianis probeert de bal aan de voet te houden. Maggas bokst de bal weg.

12e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Heimdal heeft problemen om de bal te vangen. Heimdal met een sublieme pass. Mousa rent richting de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kalabakas met een harde bal richting middenveld. Yaşarsoy kopt de bal weg. Lianis heeft problemen om de bal te vangen. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 2:0

15e minuut.
Tsoupros verovert de bal door een tackle van achteren. Tsoupros geeft een hoge lob. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 3:0

17e minuut.
Lianis geeft een lange en hoge pass. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy speelt de bal door. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Şimşirci verovert de bal door een tackle van achteren. Şimşirci met een sublieme pass. Ciavattini met een sublieme pass. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Yaşarsoy rent richting de bal. Ratsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratsikas passt de bal met de wreef. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Mousa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal passt de bal met de wreef. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Mousa draait met de bal, schiet en ... Maggas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 4:0

26e minuut.
Yaşarsoy geeft een hoge lob. Ciavattini kopt de bal weg. Klungelig pakt Mousa de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Kalabakas probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Rasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal onderschept slim de pass. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 5:0

29e minuut.
Ciavattini speelt de bal door. Heimdal rent richting de bal. Heimdal passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Heimdal met de inworp. Mikedis is nu in balbezit. Tsoupros onderschept slim de pass. Tsoupros geeft een hoge lob. Mousa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 6:0

34e minuut.
Heimdal met een sublieme pass. Koukodimos probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy geeft een lange en hoge pass. Mousa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stournaras met een snelle inworp. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal passt de bal in één keer door. Mousa rent richting de bal. Mousa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Heimdal passt de bal zonder na te denken. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mousa de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 7:0

43e minuut.
Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini speelt de bal door. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 26%, γοεργι 74%.
Cycladians F.C - γοεργι 8:0

47e minuut.
Ciavattini onderschept slim de pass. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lianis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Heimdal is nu in balbezit. Heimdal geeft de bal voor. Klungelig pakt Lianis de bal. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yaşarsoy passt de bal in één keer door. Tsoupros speelt de bal door. Heimdal speelt de bal door. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel. Maggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 9:0

63e minuut.
Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal met een sublieme pass. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel. Maggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 10:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaşarsoy met de inworp. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa draait met de bal, schiet en ... Maggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 11:0

66e minuut.
Mikedis kopt de bal weg. Heimdal rent richting de bal. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Daar is Mousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yaşarsoy met een snelle inworp. Ciavattini geeft de bal voor. Mousa rent richting de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Maggas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 12:0

68e minuut.
Ciavattini met een sublieme pass. Josse met een sublieme pass. Tsoupros speelt de bal door. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Mousa draait met de bal, schiet en ... Lianis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heimdal neemt de hoekschop. Mousa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lianis heeft problemen om de bal te vangen. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalabakas de bal onder controle te krijgen. Maggas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 13:0

73e minuut.
Daar is Mousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalabakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mousa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Lantzos speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaşarsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 14:0

78e minuut.
Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal met de wreef. Kalabakas rent richting de bal. Mousa onderschept slim de pass. Mousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal passt de bal met de wreef. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Mousa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lianis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 15:0

82e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal geeft een hoge lob. Mousa rent richting de bal. Mousa schiet op doel. Maggas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 16:0

83e minuut.
Sarigiannis speelt de bal door. Klungelig pakt Mikedis de bal. Mousa rent richting de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Maggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - γοεργι 17:0

85e minuut.
Yaşarsoy rent richting de bal. Yaşarsoy geeft de bal voor. Daar is Lianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousa rent richting de bal. Mousa draait met de bal, schiet en ... Maggas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 29%, γοεργι 71%.
Cycladians F.C - γοεργι 17:0