Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι Cycladians F.C
Normal Tactiek 2dl
34% Balbezit 66%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 51
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Juszczak speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigiannis begaat een overtreding. Sarigiannis krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kalabakas kopt de bal weg. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy geeft de bal voor. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Cycladians F.C 0:1

3e minuut.
Koukodimos is nu in balbezit. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy passt de bal in één keer door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rasoulis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heimdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sevastopoulos speelt de bal door. Sarigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigiannis passt de bal in één keer door. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kalabakas rent richting de bal. Kalabakas geeft de bal voor. Ciavattini kopt de bal weg. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Maggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaşarsoy neemt de hoekschop. Stournaras is nu in balbezit. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lantzos probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yaşarsoy passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Juszczak rent richting de bal. Kalabakas rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lianis de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lantzos met een sublieme pass. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini passt de bal met de wreef. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Heimdal met de inworp. Juszczak kan de bal niet met de borst controleren. Rasoulis is nu in balbezit. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Ciavattini speelt de bal door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maggas trapt de bal weg. Ciavattini kopt de bal weg. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maggas met een harde bal richting middenveld. Ciavattini kan de bal niet met de borst controleren. Ciavattini passt de bal met de wreef. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Cycladians F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 76%, Cycladians F.C 24%.
γοεργι - Cycladians F.C 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Sârgu de bal. Sarigiannis is nu in balbezit. Heimdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heimdal krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Sevastopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu met een sublieme pass. Sarigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Juszczak passt de bal in één keer door. Ratsikas met een sublieme pass. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kalabakas met een harde bal richting middenveld. Yaşarsoy controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratsikas. Ratsikas krijgt een gele kaart. Yaşarsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratsikas probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Cycladians F.C 0:3

51e minuut.
Sarigiannis heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sarigiannis rent richting de bal. Ciavattini verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavattini passt de bal in één keer door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Heimdal met een snelle inworp. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Josse geeft een lange en hoge pass. Ciavattini met een sublieme pass. Daar is Lianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Juszczak rent richting de bal. Juszczak passt de bal met de wreef. Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lantzos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Heimdal neemt de hoekschop. Lantzos kopt de bal weg. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Cycladians F.C 0:4

66e minuut.
Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Heimdal is nu in balbezit. Heimdal passt de bal zonder na te denken. Yaşarsoy probeert naar een medespeler te passen. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ciavattini kopt de bal weg. Lianis controleert de bal met de borst. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel. Maggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Ratsikas is nu in balbezit. Yaşarsoy onderschept slim de pass. Yaşarsoy haalt uit met een fantastische trap. Maggas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Cycladians F.C 0:5

76e minuut.
Ciavattini geeft de bal voor. Kalabakas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yaşarsoy zal de hoekschop nemen. Juszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaşarsoy met een snelle inworp. Sarigiannis rent richting de bal. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tsoupros passt de bal met de wreef. Heimdal rent richting de bal. Heimdal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Heimdal rent richting de bal. Heimdal passt de bal met de wreef. Ciavattini geeft een lange en hoge pass. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 78%, Cycladians F.C 22%.
γοεργι - Cycladians F.C 0:5