Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keratsini fc AEK MYTILINIS
5-3-2 Tactiek def m
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


13e minuut.
Megas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zagorov met de inworp. de Meuleneir rent richting de bal. de Meuleneir geeft een lange en hoge pass. Nevejans bokst de bal weg. Claussen rent richting de bal. Claussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - AEK MYTILINIS 0:1

17e minuut.
Iatropoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Meuleneir met de inworp. Claussen geeft een lange en hoge pass. Carrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Nevejans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Iatropoulos kopt de bal weg. de Meuleneir rent richting de bal. de Meuleneir passt de bal in één keer door. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dimofte met een sublieme pass. Pechlivanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlivanidis met een sublieme pass. Claasen is nu in balbezit. Claasen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek geeft de bal voor. Pechlivanidis heeft problemen om de bal te vangen. Claussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Papaggelis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dimofte de bal. Dimofte met een sublieme pass. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 62%, AEK MYTILINIS 38%.
keratsini fc - AEK MYTILINIS 0:1

52e minuut.
Claasen kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrero de bal. Papaggelis rent richting de bal. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Nevejans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
de Meuleneir met een sublieme pass. Jaredić geeft een hoge lob. Claussen is nu in balbezit. Claussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - AEK MYTILINIS 0:2

60e minuut.
de Meuleneir passt de bal in één keer door. Carrero is nu in balbezit. Megas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrero neemt de penalty, wat een uithaal! Nevejans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dougaleris met een sublieme pass. de Meuleneir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noe. Noe krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris passt de bal met de wreef. Ilev is nu in balbezit. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - AEK MYTILINIS 1:2

78e minuut.
Claussen kopt de bal weg. Megas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Meuleneir zal de hoekschop nemen. Carrero springt en kopt de bal. Nevejans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Iatropoulos passt de bal met de wreef. Dougaleris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougaleris passt de bal in één keer door. Claasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Claasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
de Meuleneir is nu in balbezit. de Meuleneir geeft een hoge lob. Megas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Nevejans bokst de bal weg.

88e minuut.
Schwarzbrenner speelt de bal door. Dimofte rent richting de bal. Dimofte met een sublieme pass. Claasen rent richting de bal. Claasen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dimofte kopt de bal weg. Karolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek geeft een lange en hoge pass. Claussen is nu in balbezit. Claussen schiet op doel. Nevejans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 54%, AEK MYTILINIS 46%.
keratsini fc - AEK MYTILINIS 1:2