Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Beciu Fotbal Club Sivela
3 Tactiek 352of
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


11e minuut.
Benito draait met de bal, schiet en ... Makra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Grauberg de bal onder controle te krijgen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - Fotbal Club Sivela 0:1

17e minuut.
Januszczak is nu in balbezit. Błaszczykowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goga. Goga krijgt een gele kaart. Błaszczykowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benito wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kadlček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Błaszczykowski de bal. Błaszczykowski passt de bal met de wreef. Daar is Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benito schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Nistor verovert de bal door een tackle van achteren. Nistor geeft de bal voor. Pobuta probeert de bal aan de voet te houden. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kadlček geeft een hoge lob. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu begaat een overtreding. Teodosiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 69%, Fotbal Club Sivela 31%.
FC. Beciu - Fotbal Club Sivela 0:1

46e minuut.
Rebelo de Sousa passt de bal zonder na te denken. Januszczak met een sublieme pass. Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Januszczak is nu in balbezit. Januszczak passt de bal in één keer door. Rebelo de Sousa speelt de bal door. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Raicu de bal. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raicu krijgt een gele kaart. Rebelo de Sousa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benito met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hristodorescu de bal. Błaszczykowski is nu in balbezit. Błaszczykowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hristodorescu met een sublieme pass. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Niño is nu in balbezit. Niño geeft een lange en hoge pass. Błaszczykowski kopt de bal weg. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - Fotbal Club Sivela 0:2

63e minuut.
Pobuta passt de bal zonder na te denken. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak passt de bal in één keer door. Benito is nu in balbezit. Benito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Niño onderschept slim de pass. Niño geeft een lange en hoge pass. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 74%, Fotbal Club Sivela 26%.
FC. Beciu - Fotbal Club Sivela 0:2