Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Sivela fcm juventus
352of Tactiek skn rel 1
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten formidabel
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Iliescu is nu in balbezit. Utkun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utkun krijgt een gele kaart. Iliescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iliescu neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - fcm juventus 0:1

10e minuut.
Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Sas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascău is nu in balbezit. Iliescu rent richting de bal. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Seven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - fcm juventus 0:2

14e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Kadlček is nu in balbezit. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihu. Mihu krijgt een gele kaart. Błaszczykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benito komt bij de bal en schiet. Văcăroiu bokst de bal weg.

23e minuut.
Pobuta passt de bal in één keer door. Çakıl rent richting de bal. Çakıl passt de bal met de wreef. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopaczewski de bal. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Januszczak is nu in balbezit. Januszczak passt de bal met de wreef. Rebelo de Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kadlček is nu in balbezit. Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Kadlček is nu in balbezit. Tascău onderschept slim de pass. Tascău geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kopaczewski kopt de bal weg. Sas onderschept slim de pass. Tascău kan de bal niet met de borst controleren. Tascău schiet op doel. Seven probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 56%, fcm juventus 44%.
Fotbal Club Sivela - fcm juventus 0:2

72e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu geeft een hoge lob. Kadlček probeert de bal aan de voet te houden. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kadlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău is nu in balbezit. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Seven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kadlček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkun. Iliescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mulţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băşulescu met een snelle inworp. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Seven bokst de bal weg. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - fcm juventus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 57%, fcm juventus 43%.
Fotbal Club Sivela - fcm juventus 0:3