Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Beciu fcm juventus
11 Tactiek skn rel 1
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft een hoge lob. Kokosiński kopt de bal weg. Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Makra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băşulescu met de inworp. Iliescu geeft een hoge lob. Dobrinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:1

14e minuut.
Kopaczewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butuşan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Băşulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrinescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iliescu passt de bal in één keer door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal met de wreef. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Teodosiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băşulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iliescu rent richting de bal. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinescu is nu in balbezit. Butuşan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:2

19e minuut.
Figueira met een sublieme pass. Accollo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mulţescu met een sublieme pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Folea rent richting de bal. Kopaczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folea raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodosiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Accollo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihu is nu in balbezit. Accollo onderschept slim de pass. Accollo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulţescu kopt de bal weg. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Băşulescu. Băşulescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Iliescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raicu speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Accollo onderschept slim de pass. Accollo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Soare geeft een hoge lob. Raniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Makra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:3

42e minuut.
Boumijel passt de bal zonder na te denken. Raicu rent richting de bal. Raicu geeft de bal voor. Mulţescu geeft de bal voor. Kopaczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Selin de bal. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butuşan de bal onder controle te krijgen. Makra bokst de bal weg. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 77%, fcm juventus 23%.
FC. Beciu - fcm juventus 0:5

47e minuut.
Selin verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu met een sublieme pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Makra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:6

57e minuut.
Raniszewski passt de bal met de wreef. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal met de wreef. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczewski probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu speelt de bal door. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Murgovan met een sublieme pass. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu passt de bal met de wreef. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - fcm juventus 0:7

67e minuut.
Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal in één keer door. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soare met een snelle inworp. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft de bal voor. Kopaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski speelt de bal door. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Dobrinescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

90e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu passt de bal in één keer door. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Accollo rent richting de bal. Accollo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 59%, fcm juventus 41%.
FC. Beciu - fcm juventus 0:7