Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-STEAUA- luptatorii
Nicolo Napoli Tactiek 5
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 47.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal in één keer door. Mellado is nu in balbezit. Mellado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:1

12e minuut.
Neculau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağmaz speelt de bal door. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel. Mahecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:2

19e minuut.
Pesquera geeft een hoge lob. Daar is de Maesschalck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio geeft de bal voor. Mullan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schreuder de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šnobr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mellado rent richting de bal. Mellado geeft een lange en hoge pass. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:3

26e minuut.
Oprică met een sublieme pass. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado geeft een hoge lob. Mullan springt en kopt de bal. Mahecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:4

41e minuut.
Schweickert is nu in balbezit. Yağmaz rent richting de bal. Yağmaz geeft de bal voor. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak haalt uit met een fantastische trap. Filka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Amerio geeft een hoge lob. Vulpescu is nu in balbezit. Mullan rent richting de bal. Mullan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:5

44e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft de bal voor. Schreuder heeft problemen om de bal te vangen. Mullan rent richting de bal. Mullan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-STEAUA- 72%, luptatorii 28%.
FC-STEAUA- - luptatorii 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Pesquera de bal. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesquera krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mein de bal. Mullan rent richting de bal. Mullan draait met de bal, schiet en ... Mahecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:7

65e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal zonder na te denken. Mellado is nu in balbezit. Mellado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-STEAUA- - luptatorii 0:8

65e minuut.
Verdeş komt het veld opgelopen. Ciocan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Neculau met de inworp. Pesquera rent richting de bal. Verdeş begaat een overtreding. Verdeş krijgt een gele kaart. Pesquera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Schreuder rent richting de bal. Schreuder geeft de bal voor. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau rent richting de bal. Neculau geeft een lange en hoge pass. Mahecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-STEAUA- 62%, luptatorii 38%.
FC-STEAUA- - luptatorii 0:8