Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Beciu FC Csobotfalva
11 Tactiek HcCsikszereda
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Raicu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellitto met de inworp. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Butuşan met een harde bal richting middenveld. Bellitto rent richting de bal. Bellitto passt de bal zonder na te denken. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Uusõus heeft problemen om de bal te vangen. Uusõus schiet op doel. Klungelig pakt Murgovan de bal. Panocha rent richting de bal. Panocha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Makra trapt de bal weg. Bellitto kopt de bal weg. Boumijel speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Selin geeft een lange en hoge pass. Ciman probeert naar een medespeler te passen. Szczyptański speelt de bal door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. Makra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisztal geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Uusõus rent richting de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Makra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Makra met een harde bal richting middenveld. Szczyptański kopt de bal weg. Teodosiu rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Raicu trapt de bal weg van het doel. Selin kopt de bal weg. Bellitto is nu in balbezit. Bellitto geeft een hoge lob. Uusõus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Makra trapt de bal weg van het doel. Panocha kopt de bal weg. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel. Makra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:1

19e minuut.
Bellitto kopt de bal weg. Uusõus met een sublieme pass. Folea is nu in balbezit. Tomala onderschept slim de pass. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szczyptański geeft de bal voor. Boumijel heeft problemen om de bal te vangen. Boumijel met een sublieme pass. Panocha is nu in balbezit. Panocha haalt uit met een fantastische trap. Makra bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:2

26e minuut.
Bellitto probeert naar een medespeler te passen. Szczyptański rent richting de bal. Szczyptański speelt de bal door. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Makra met een harde bal richting middenveld. Bellitto kopt de bal weg. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tomala haalt uit met een fantastische trap. Raniszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczyptański neemt de hoekschop. Tomala krijgt zijn hoofd ertegen. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Panocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Panocha passt de bal met de wreef. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ... Raniszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szczyptański neemt de hoekschop. Kokosiński is nu in balbezit. Uusõus maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Uusõus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Uusõus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Klungelig pakt Kokosiński de bal. Panocha onderschept slim de pass. Selin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Panocha is nu in balbezit. Panocha schiet op doel. Folea rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Raicu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panocha zal de hoekschop nemen. Tomala maakt een snoekduik en kopt de bal. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 87%, FC Csobotfalva 13%.
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:2

50e minuut.
Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto onderschept slim de pass. Bellitto geeft een lange en hoge pass. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raicu met een sublieme pass. Boumijel met een sublieme pass. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Tomala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:3

83e minuut.
Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Folea de bal. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Teodosiu geeft de bal voor. Daar is Kossakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossakowski probeert naar een medespeler te passen. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Makra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Beciu 81%, FC Csobotfalva 19%.
FC. Beciu - FC Csobotfalva 0:4