Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcm juventus FC Csobotfalva
skn rel 1 Tactiek HcCsikszereda
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 54
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu met een sublieme pass. Klungelig pakt Mulţescu de bal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:1

18e minuut.
Sackenheim kopt de bal weg. Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyptański geeft de bal voor. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ciman verovert de bal door een tackle van achteren. Ciman geeft de bal voor. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bărbat komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sackenheim geeft een hoge lob. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:2

40e minuut.
Inworp. Dobrinescu met een snelle inworp. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala passt de bal zonder na te denken. Oţelea rent richting de bal. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 63%, FC Csobotfalva 37%.
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:2

46e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văcăroiu trapt de bal weg van het doel. Bellitto kopt de bal weg. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:3

49e minuut.
Oţelea onderschept slim de pass. Bellitto rent richting de bal. Bellitto passt de bal met de wreef. Szczyptański rent richting de bal. Szczyptański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea passt de bal in één keer door. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:4

54e minuut.
Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto passt de bal in één keer door. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:5

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Sackenheim de bal onder controle te krijgen. Oţelea rent richting de bal. Oţelea met een sublieme pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 66%, FC Csobotfalva 34%.
fcm juventus - FC Csobotfalva 0:5