Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Csobotfalva FC-STEAUA-
HcCsikszereda Tactiek Nicolo Napoli
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Pesquera is nu in balbezit. Tomala onderschept slim de pass. Mein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Oţelea is nu in balbezit. Pesquera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oţelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kossakowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kossakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossakowski passt de bal in één keer door. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 1:0

8e minuut.
Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto onderschept slim de pass. Bellitto passt de bal met de wreef. Kubisztal geeft een hoge lob. Tomala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Tomala passt de bal zonder na te denken. Oţelea rent richting de bal. Uusõus rent richting de bal. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Mahecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rueda controleert de bal met de borst. Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto met een sublieme pass. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pesquera geeft de bal voor. Byrdziak probeert de bal met de borst te controleren. Szczyptański begaat een overtreding. Szczyptański krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Szczyptański onderschept slim de pass. Szczyptański met een sublieme pass. Tomala rent richting de bal. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 24%, FC-STEAUA- 76%.
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 1:0

55e minuut.
Wanatowicz geeft een hoge lob. Inworp. Szczyptański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
de Maesschalck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Maesschalck passt de bal zonder na te denken. Rueda met een sublieme pass. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus verovert de bal door een tackle van achteren. Uusõus schiet op doel. Mahecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 2:0

63e minuut.
Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uusõus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oţelea neemt zijn aanloop. Mahecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 3:0

76e minuut.
Wanatowicz is nu in balbezit. Wanatowicz geeft een lange en hoge pass. Szczyptański geeft een lange en hoge pass. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bellitto met een sublieme pass. Mein heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea rent richting de bal. Oţelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 4:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ytterbom trapt de bal weg van het doel. Bellitto kopt de bal weg. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 35%, FC-STEAUA- 65%.
FC Csobotfalva - FC-STEAUA- 4:0