Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmes Rhinocéros elfoco
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
N`Kongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba onderschept slim de pass. Bouba passt de bal zonder na te denken. Ebongué is nu in balbezit. Ebongué draait met de bal, schiet en ... Tapoko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kouamo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kongo rent richting de bal. Kouamo verovert de bal door een tackle van achteren. Ebongué is nu in balbezit. Ebongué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Rhinocéros - elfoco 0:1

32e minuut.
Tapoko speelt de bal door. Tumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essame maakt een afschuwelijke overtreding. Essame krijgt een gele kaart. Tumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tumi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ebongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebongué draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ateke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Tieche met een snelle inworp. Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is M`Beng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napmi rent richting de bal. M`Beng rent richting de bal. Napmi verovert de bal door een tackle van achteren. Napmi draait met de bal, schiet en ... Booh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmes Rhinocéros 56%, elfoco 44%.
Calmes Rhinocéros - elfoco 0:1

50e minuut.
Tsintsere geeft een lange en hoge pass. Daar is Pelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelle met een sublieme pass. Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouamo haalt uit met een fantastische trap. Tapoko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmes Rhinocéros - elfoco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmes Rhinocéros 48%, elfoco 52%.
Calmes Rhinocéros - elfoco 0:2