Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
peristeri Barcehoma
3=6=1 Tactiek jd_2att
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Happel geeft een lange en hoge pass. Kužet kopt de bal weg. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kužet is nu in balbezit. Kužet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kupecka kopt de bal weg. Opyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd met een sublieme pass. Pedreiro rent richting de bal. Pedreiro geeft een hoge lob. Dimou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Happel geeft de bal voor. Székely controleert de bal met de borst. Kužet rent richting de bal. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek draait met de bal, schiet en ... Dimou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kupecka geeft een hoge lob. Przytuła kopt de bal weg. Opyd heeft problemen om de bal te vangen. Kentvonen rent richting de bal. Kentvonen haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân bokst de bal weg.

33e minuut.
Vrtělka speelt de bal door. Graham probeert naar een medespeler te passen. Kentvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentvonen haalt uit met een fantastische trap. Monczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Đình Lân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kentvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxalakis is nu in balbezit. Baxalakis passt de bal zonder na te denken. Ntounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntounias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kentvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd onderschept slim de pass. Opyd probeert naar een medespeler te passen. Kužet rent richting de bal. Kužet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peristeri 45%, Barcehoma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
peristeri - Barcehoma 0:0

48e minuut.
Kužet rent richting de bal. Baxalakis is nu in balbezit. Špírek onderschept slim de pass. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Dimou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
peristeri - Barcehoma 1:0

57e minuut.
Opyd speelt de bal door. Pedreiro is nu in balbezit. Pedreiro geeft een hoge lob. Špírek springt en kopt de bal. Dimou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
de Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek is nu in balbezit. Špírek passt de bal met de wreef. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kužet passt de bal zonder na te denken. Happel is nu in balbezit. Happel passt de bal zonder na te denken. Špírek is nu in balbezit. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
peristeri - Barcehoma 2:0

74e minuut.
Špírek is nu in balbezit. Kužet bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek rent richting de bal. Kužet is nu in balbezit. Kužet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Nieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieder geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opyd met een snelle inworp. Pedreiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pedreiro onderschept slim de pass. Pedreiro geeft een lange en hoge pass. Székely is nu in balbezit. Kužet onderschept slim de pass. Kužet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Nieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek onderschept slim de pass. Baxalakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Špírek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kužet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
peristeri - Barcehoma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: peristeri 40%, Barcehoma 60%.
peristeri - Barcehoma 3:0