Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Machine dacic club
Tamado Tactiek Mauru
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 52.2
goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Sgro rent richting de bal. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin probeert naar een medespeler te passen. Ruhi rent richting de bal. Ruhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gracia Julián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda is nu in balbezit. Rucăreanu geeft een hoge lob. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sgro rent richting de bal. Sgro passt de bal met de wreef. Malaspina probeert naar een medespeler te passen. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen onderschept slim de pass. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 54%, dacic club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Machine - dacic club 0:0

58e minuut.
Gracia Julián speelt de bal door. Cepeda rent richting de bal. Cepeda passt de bal in één keer door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cepeda neemt de hoekschop. Zapata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - dacic club 1:0

62e minuut.
van der Pol geeft de bal voor. Cepeda kopt de bal weg. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De Groen passt de bal met de wreef. Sgro rent richting de bal. Sgro passt de bal zonder na te denken. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina speelt de bal door. Ruhi rent richting de bal. Ruhi draait met de bal, schiet en ... Mata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De Groen is nu in balbezit. De Groen passt de bal met de wreef. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ... Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Machine - dacic club 1:1

81e minuut.
Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sgro. Grube is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosančić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - dacic club 2:1

89e minuut.
Żurański kopt de bal weg. Voisin rent richting de bal. van der Pol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voisin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malaspina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 56%, dacic club 44%.
Green Machine - dacic club 2:1