Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club Green Machine
Mauru Tactiek Tamado
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
54.5 gemiddelde waardering 52.4
solid Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt De Groen de bal. De Groen met een sublieme pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Green Machine 1:0

6e minuut.
van der Pol speelt de bal door. Malaspina speelt de bal door. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een lange en hoge pass. Butanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Żurański geeft de bal voor. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Derikučka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Żurański rent richting de bal. Żurański met een sublieme pass. Butanu is nu in balbezit. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Cepeda met een snelle inworp. Gracia Julián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia Julián geeft een lange en hoge pass. Grube rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 44%, Green Machine 56%.
dacic club - Green Machine 1:0

47e minuut.
Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro geeft een lange en hoge pass. Voisin heeft problemen om de bal te vangen. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gracia Julián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia Julián met een sublieme pass. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Karahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dacic club - Green Machine 1:1

70e minuut.
Melis probeert de bal aan de voet te houden. Warulik rent richting de bal. Melis begaat een overtreding. Melis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Rivas kopt de bal weg. Daar is Przysiuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal zonder na te denken. De Groen met een sublieme pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Przysiuda geeft de bal voor. Derikučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Derikučka geeft de bal voor. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Przysiuda rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Green Machine 1:2

89e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anghel de bal onder controle te krijgen. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Karahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Green Machine 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 67%, Green Machine 33%.
dacic club - Green Machine 1:3