Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fanu falticeni dinamoflorin
atac Tactiek 442din
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
7 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


28e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Kalkıt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - dinamoflorin 1:0

38e minuut.
Kalkıt probeert naar een medespeler te passen. Erović kopt de bal weg. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Mazurczak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Krzyżok de bal. Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie geeft de bal voor. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Azzario raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opriţa komt het veld opgelopen. Martinovici komt het veld opgelopen. Quennoz komt het veld opgelopen. Mazurczak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kalkıt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - dinamoflorin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 27%, dinamoflorin 73%.
fc fanu falticeni - dinamoflorin 2:0

58e minuut.
Martinovici met een snelle inworp. Richter rent richting de bal. Arechavaleta begaat een overtreding. Arechavaleta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Milanés is nu in balbezit. Milanés geeft de bal voor. Vrabie kopt de bal weg. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Oberlan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 37%, dinamoflorin 63%.
fc fanu falticeni - dinamoflorin 2:0