Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin fc fanu falticeni
442din Tactiek atac
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 51.9
outstanding Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


18e minuut.
Ivens rent richting de bal. Krzyżok is nu in balbezit. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Kołacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - fc fanu falticeni 1:0

19e minuut.
Avile speelt de bal door. Krauledat rent richting de bal. Krauledat passt de bal zonder na te denken. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Erović met een sublieme pass. Milanés probeert naar een medespeler te passen. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mouret met de inworp. Milanés is nu in balbezit. Milanés passt de bal in één keer door. Mouret rent richting de bal. Mouret geeft een lange en hoge pass. Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurczak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 77%, fc fanu falticeni 23%.
dinamoflorin - fc fanu falticeni 1:0

49e minuut.
Mouret passt de bal zonder na te denken. Mazurczak rent richting de bal. Kötél bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bandres probeert naar een medespeler te passen. Erović geeft een hoge lob. Bercea geeft een hoge lob. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Kołacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Roncaioli rent richting de bal. Roncaioli geeft de bal voor. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Roncaioli de bal. Erović rent richting de bal. Erović geeft een lange en hoge pass. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret draait met de bal, schiet en ... Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Avile heeft problemen om de bal te vangen. Radziszewski onderschept slim de pass. Radziszewski geeft een lange en hoge pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel. Kołacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Nowak met de inworp. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli geeft een hoge lob. Ivens krijgt zijn hoofd ertegen. Kołacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 49%, fc fanu falticeni 51%.
dinamoflorin - fc fanu falticeni 1:0