Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger Inter M-Ciuc
next Tactiek xander1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Taktikos verovert de bal door een tackle van achteren. Taktikos geeft de bal voor. Jalal kopt de bal weg. Makuša probeert de bal met de borst te controleren. Makuša draait met de bal, schiet en ... Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taktikos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jalal springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Romeo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mangueira. Rodríguez Romeo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rodríguez Romeo kan niet meer verder spelen. Lavard komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Makuša rent richting de bal. Makuša schiet op doel. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:1

7e minuut.
Daar is Mangueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalal onderschept slim de pass. Viduka is nu in balbezit. Jalal verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Taktikos probeert naar een medespeler te passen. Manolov is nu in balbezit. Makuša verovert de bal door een tackle van achteren. Makuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:2

18e minuut.
Makuša is nu in balbezit. Makuša geeft een lange en hoge pass. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:3

26e minuut.
Jalal verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal probeert naar een medespeler te passen. Makuša is nu in balbezit. Makuša draait met de bal, schiet en ... Manolov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică geeft een hoge lob. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuša onderschept slim de pass. Makuša draait met de bal, schiet en ... Grecescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 61%, Inter M-Ciuc 39%.
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:3

48e minuut.
Taktikos rent richting de bal. Taktikos passt de bal in één keer door. Makuša is nu in balbezit. Makuša draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:4

50e minuut.
Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey passt de bal met de wreef. Makuša is nu in balbezit. Makuša schiet op doel. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:5

54e minuut.
Ciuchină met een sublieme pass. Roussey rent richting de bal. Roussey passt de bal in één keer door. Makuša is nu in balbezit. Makuša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lavard onderschept slim de pass. Lavard geeft de bal voor. Makuša kopt de bal weg. Jalal is nu in balbezit. Jalal schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
da Cachaça heeft problemen om de bal te vangen. Taktikos rent richting de bal. Taktikos geeft een hoge lob. Jalal is nu in balbezit. Jalal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lavard kopt de bal weg. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey passt de bal in één keer door. Makuša rent richting de bal. Makuša haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

73e minuut.
da Cachaça is nu in balbezit. Taktikos onderschept slim de pass. Taktikos speelt de bal door. Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuša draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:6

82e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano geeft de bal voor. Jalal rent richting de bal. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Roussey probeert naar een medespeler te passen. Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:7

90e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft de bal voor. Makuša is nu in balbezit. Makuša draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 61%, Inter M-Ciuc 39%.
F.C.Fulger - Inter M-Ciuc 0:8