Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc dinamoflorin
xander1 Tactiek 442din
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Bogdasz passt de bal met de wreef. Taktikos rent richting de bal. Taktikos speelt de bal door. Makuša is nu in balbezit. Makuša haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt bokst de bal weg. Jalal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baquedano zal de hoekschop nemen. Makuša springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bercea is nu in balbezit. Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey passt de bal in één keer door. Jalal is nu in balbezit. Jalal draait met de bal, schiet en ... Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bandres onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquedano met de inworp. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Roncaioli geeft een lange en hoge pass. Ivens rent richting de bal. Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Taktikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Arechavaleta met de inworp. Makuša is nu in balbezit. Makuša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bercea geeft een hoge lob. Nowak kopt de bal weg. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Gogoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - dinamoflorin 0:1

42e minuut.
Roncaioli probeert naar een medespeler te passen. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta passt de bal zonder na te denken. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Bercea speelt de bal door. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivens rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 47%, dinamoflorin 53%.
Inter M-Ciuc - dinamoflorin 0:1

49e minuut.
Nappa onderschept slim de pass. Nappa geeft een lange en hoge pass. Taktikos probeert naar een medespeler te passen. Makuša is nu in balbezit. Makuša haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter M-Ciuc - dinamoflorin 1:1

52e minuut.
Bercea onderschept slim de pass. Taktikos met een sublieme pass. Bercea geeft de bal voor. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Roussey passt de bal met de wreef. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal onderschept slim de pass. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalal rent richting de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Roncaioli geeft een hoge lob. Oprică kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arechavaleta zal de hoekschop nemen. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Roussey verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey met een sublieme pass. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - dinamoflorin 2:1

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kalkıt niet meer kan verder spelen. Twellman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 48%, dinamoflorin 52%.
Inter M-Ciuc - dinamoflorin 2:1