Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fanu falticeni F.C.Fulger
atac Tactiek next
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Mouret probeert naar een medespeler te passen. Manolov probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mouret geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazurczak krijgt zijn hoofd ertegen. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krauledat is nu in balbezit. Krauledat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 1:0

4e minuut.
Erović rent richting de bal. Viduka begaat een overtreding. Erović raakt geblesseerd tijdens het duel. Erović met een snel genomen vrije trap. Krauledat heeft problemen om de bal te vangen. Krauledat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat geeft een hoge lob. Milanés is nu in balbezit. Milanés geeft een hoge lob. Mazurczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 2:0

12e minuut.
da Cachaça passt de bal in één keer door. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat passt de bal in één keer door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 3:0

13e minuut.
Arado onderschept slim de pass. Arado speelt de bal door. Lerinc rent richting de bal. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 4:0

19e minuut.
Mouret kopt de bal weg. Daar is Viduka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erović speelt de bal door. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

21e minuut.
Reid geeft de bal voor. Mazurczak kopt de bal weg. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Grubač met een sublieme pass. Avile speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret rent richting de bal. Mouret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Manolov geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pušin stond buitenspel. Brusselers neemt vlug de vrije trap. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Erović is nu in balbezit. Erović speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manolov de bal onder controle te krijgen. Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Erović passt de bal met de wreef. Mouret rent richting de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mouret rent richting de bal. Mouret haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

44e minuut.
Oberlan probeert naar een medespeler te passen. Viduka is nu in balbezit. Brusselers begaat een overtreding. Brusselers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 27%, F.C.Fulger 73%.
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 4:0

59e minuut.
Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat haalt uit met een fantastische trap. Lerinc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mouret rent richting de bal. Mouret schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Avile is nu in balbezit. Avile geeft een lange en hoge pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 5:0

61e minuut.
García Delgado passt de bal zonder na te denken. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat speelt de bal door. Mouret heeft problemen om de bal te vangen. Mouret haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
García Delgado rent richting de bal. Erović verovert de bal door een tackle van achteren. Erović probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pušin heeft problemen om de bal te vangen. Erović onderschept slim de pass. Erović geeft een lange en hoge pass. Mouret heeft problemen om de bal te vangen. Mouret schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Mouret rent richting de bal. Mouret haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

72e minuut.
Milanés is nu in balbezit. Milanés geeft een hoge lob. Krauledat heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krauledat is nu in balbezit. Avile rent richting de bal. Avile passt de bal in één keer door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov speelt de bal door. Grecescu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Krauledat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erović speelt de bal door. Daar is Mouret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouret haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 6:0

81e minuut.
Brusselers rent richting de bal. Brusselers geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Viduka de bal onder controle te krijgen. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

85e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Avile met een sublieme pass. Mouret rent richting de bal. Mouret schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Erović geeft een hoge lob. García Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Erović bereikt de bal nog maar net als eerste. Erović geeft de bal voor. Mazurczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 25%, F.C.Fulger 75%.
fc fanu falticeni - F.C.Fulger 7:0