Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajime Green Machine
2.2.1.4 Tactiek Tamado
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 51.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Pastor passt de bal zonder na te denken. van der Pol geeft de bal voor. Ştefănuţ probeert de bal aan de voet te houden. Warulik rent richting de bal. Warulik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grube is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pastor speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Moldoveanu rent richting de bal. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan draait met de bal, schiet en ... Mata bokst de bal weg. Stolojan probeert de bal met de borst te controleren. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda onderschept slim de pass. Cepeda speelt de bal door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap. Powieczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal in één keer door. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Green Machine 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 57%, Green Machine 43%.
Hajime - Green Machine 1:0

49e minuut.
Horvath met een sublieme pass. Ştefănuţ met een sublieme pass. Stolojan rent richting de bal. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kosančić passt de bal in één keer door. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda passt de bal in één keer door. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. Powieczko bokst de bal weg.

73e minuut.
Deodoro kopt de bal weg. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden. Kosančić is nu in balbezit. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath geeft een hoge lob. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Green Machine 2:0

75e minuut.
Pastor met de inworp. Horvath is nu in balbezit. Cepeda begaat een overtreding. Horvath moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Horvath kan niet meer verder spelen. Miele komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Gracia Julián de bal onder controle te krijgen. Stolojan kopt de bal weg. Deodoro rent richting de bal. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan draait met de bal, schiet en ... Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 61%, Green Machine 39%.
Hajime - Green Machine 2:0