Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin F.C.Fulger
442din Tactiek next
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 37.3
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli met een sublieme pass. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 1:0

7e minuut.
Nappa met een sublieme pass. Pušin is nu in balbezit. Kötél tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pušin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viduka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
García Delgado onderschept slim de pass. García Delgado speelt de bal door. Arechavaleta speelt de bal door. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ... Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Arado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncaioli verovert de bal door een tackle van achteren. Roncaioli passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivens rent richting de bal. Lerinc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lerinc krijgt een gele kaart. Ivens raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ivens neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Grecescu met een harde bal richting middenveld. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli passt de bal in één keer door. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Krzyżok kopt de bal weg. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli passt de bal zonder na te denken. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 2:0

18e minuut.
Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerinc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lerinc krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ivens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivens legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grecescu bokst de bal weg. Paal! Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roncaioli geeft de bal voor. Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Manolov rent richting de bal. Ivens onderschept slim de pass. Ivens schiet op doel. Grecescu bokst de bal weg.

22e minuut.
Radziszewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ciuchină de bal onder controle te krijgen. Roncaioli speelt de bal door. Daar is Ivens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Roncaioli speelt de bal door. Daar is Ivens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 3:0

28e minuut.
da Cachaça is nu in balbezit. da Cachaça met een sublieme pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens speelt de bal door. Nowak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 4:0

31e minuut.
Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli speelt de bal door. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 5:0

39e minuut.
Pušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli verovert de bal door een tackle van achteren. Roncaioli met een sublieme pass. Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 6:0

43e minuut.
Ciuchină verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Roncaioli rent richting de bal. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cardozo trapt de bal weg. Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli passt de bal met de wreef. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 29%, F.C.Fulger 71%.
dinamoflorin - F.C.Fulger 6:0

49e minuut.
da Cachaça rent richting de bal. Bandres onderschept slim de pass. Bandres geeft de bal voor. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Roncaioli onderschept slim de pass. Roncaioli geeft een lange en hoge pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ... Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ciuchină passt de bal met de wreef. Bercea speelt de bal door. Roncaioli speelt de bal door. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - F.C.Fulger 7:0

81e minuut.
Bercea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arechavaleta de bal. Arechavaleta speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
García Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak passt de bal met de wreef. Ivens is nu in balbezit. Ivens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
da Cachaça speelt de bal door. Bercea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea geeft een lange en hoge pass. Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Ivens schiet op doel. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Krzyżok speelt de bal door. Roncaioli is nu in balbezit. Roncaioli speelt de bal door. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 36%, F.C.Fulger 64%.
dinamoflorin - F.C.Fulger 7:0