Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajime dinamoflorin
2.2.1.4 Tactiek 442din
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 51.9
excellent Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Horvath rent richting de bal. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath onderschept slim de pass. Horvath geeft een hoge lob. Deodoro krijgt zijn hoofd ertegen. Kalkıt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Anh Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Bảo geeft een hoge lob. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Horvath met een sublieme pass. Deodoro rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Radziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - dinamoflorin 1:0

13e minuut.
Radziszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pastor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkıt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - dinamoflorin 2:0

19e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan passt de bal in één keer door. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een hoge lob. Deodoro springt en kopt de bal. Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Arechavaleta met een sublieme pass. Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal met de wreef. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan schiet op doel. Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Radziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta geeft de bal voor. Dean kan de bal niet met de borst controleren. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Escauriza geeft de bal voor. Arechavaleta is nu in balbezit. Horvath begaat een overtreding. Horvath krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 43%, dinamoflorin 57%.
Hajime - dinamoflorin 2:0

54e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft de bal voor. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan draait met de bal, schiet en ... Kalkıt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - dinamoflorin 3:0

69e minuut.
Horvath met een sublieme pass. Deodoro is nu in balbezit. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 38%, dinamoflorin 62%.
Hajime - dinamoflorin 3:0