Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Machine F.C.Fulger
Tamado Tactiek next
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 35.4
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik met een sublieme pass. van der Pol speelt de bal door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Warulik probeert naar een medespeler te passen. Pisani rent richting de bal. Pisani speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Warulik probeert de bal met de borst te controleren. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo speelt de bal door. Grube rent richting de bal. Grube draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lerinc heeft problemen om de bal te vangen. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Warulik is nu in balbezit. Warulik passt de bal zonder na te denken. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Warulik verovert de bal door een tackle van achteren. Warulik probeert naar een medespeler te passen. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pisani kopt de bal weg. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Zapata rent richting de bal. Zapata draait met de bal, schiet en ... Grube probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kosančić passt de bal zonder na te denken. Grube met een sublieme pass. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gracia Julián passt de bal in één keer door. Kosančić probeert naar een medespeler te passen. Warulik speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grube onderschept slim de pass. Grube geeft een lange en hoge pass. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Cepeda met de inworp. Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián geeft een lange en hoge pass. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - F.C.Fulger 1:0

45e minuut.
Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata passt de bal zonder na te denken. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - F.C.Fulger 2:0

45e minuut.
García Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şelaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 24%, F.C.Fulger 76%.
Green Machine - F.C.Fulger 2:0

50e minuut.
Pisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisani geeft een lange en hoge pass. Lerinc is nu in balbezit. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Grube de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Şelaru probeert de bal aan de voet te houden. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Derikučka rent richting de bal. Derikučka passt de bal met de wreef. Warulik met een sublieme pass. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pisani onderschept slim de pass. van der Pol rent richting de bal. van der Pol geeft de bal voor. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schiet op doel. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gracia Julián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia Julián geeft een lange en hoge pass. Zapata kopt de bal weg. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lerinc heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ciuchină kopt de bal weg. Klungelig pakt Gracia Julián de bal. Gracia Julián passt de bal zonder na te denken. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - F.C.Fulger 3:0

77e minuut.
Grube rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warulik zal de hoekschop nemen. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - F.C.Fulger 4:0

80e minuut.
van der Pol controleert de bal met de borst. van der Pol geeft een hoge lob. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube schiet op doel. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - F.C.Fulger 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 24%, F.C.Fulger 76%.
Green Machine - F.C.Fulger 5:0