Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Machine Inter M-Ciuc
Tamado Tactiek xander1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
van der Pol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taktikos met de inworp. Makuša is nu in balbezit. Makuša draait met de bal, schiet en ... Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey onderschept slim de pass. Roussey passt de bal met de wreef. Makuša rent richting de bal. Makuša draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cepeda probeert de bal aan de voet te houden. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Bogdasz rent richting de bal. Grube onderschept slim de pass. Grube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Makuša passt de bal in één keer door. Daar is Jalal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal onderschept slim de pass. Jalal schiet op doel. Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski geeft de bal voor. Inworp. Warulik met de inworp. Rivas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - Inter M-Ciuc 1:0

29e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Jalal onderschept slim de pass. Jalal passt de bal met de wreef. Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baquedano passt de bal zonder na te denken. Jalal rent richting de bal. Moldoveanu begaat een overtreding. Moldoveanu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Roussey is nu in balbezit. Met opzet legt Moldoveanu zijn tegenspeler op de grond. Moldoveanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 45%, Inter M-Ciuc 55%.
Green Machine - Inter M-Ciuc 1:0

72e minuut.
Grube onderschept slim de pass. Gracia Julián rent richting de bal. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Gracia Julián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalal rent richting de bal. Kosančić is nu in balbezit. Jalal verovert de bal door een tackle van achteren. Jalal haalt uit met een fantastische trap. Mata bokst de bal weg.

84e minuut.
Gracia Julián is nu in balbezit. Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano passt de bal zonder na te denken. Jalal rent richting de bal. Jalal schiet op doel. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Machine - Inter M-Ciuc 1:1

90e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Redavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosík onderschept slim de pass. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 39%, Inter M-Ciuc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Machine - Inter M-Ciuc 1:1