Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc Green Machine
xander1 Tactiek Tamado
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap. Martín bokst de bal weg.

13e minuut.
Rivas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisani komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Jalal kopt de bal weg. Klungelig pakt Gracia Julián de bal. Gracia Julián passt de bal met de wreef. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nema passt de bal in één keer door. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosančić. Kitek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kitek kan niet meer verder spelen. Voutiritsas komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Davidi met de inworp. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepeda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Warulik verovert de bal door een tackle van achteren. Warulik geeft een hoge lob. Turgayer met een sublieme pass. Grube heeft problemen om de bal te vangen. Grube schiet op doel. Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gracia Julián is nu in balbezit. Gracia Julián geeft een lange en hoge pass. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een hoge lob. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Duchewicz kopt de bal weg. Daar is Roussey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warulik verovert de bal door een tackle van achteren. Warulik geeft een hoge lob. Grube krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Green Machine 0:1

45e minuut.
Doeltrap. Sepici komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 66%, Green Machine 34%.
Inter M-Ciuc - Green Machine 0:1

59e minuut.
Pisani verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia Julián probeert naar een medespeler te passen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - Green Machine 0:2

66e minuut.
Sepici verovert de bal door een tackle van achteren. Sepici passt de bal zonder na te denken. Pătra probeert naar een medespeler te passen. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal haalt uit met een fantastische trap. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Buitenspel voor Pătra. Goede buitenspelval van de verdediging. Helmersson komt het veld opgelopen.

90e minuut.
van der Pol verovert de bal door een tackle van achteren. van der Pol geeft de bal voor. Grube kopt de bal weg. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 63%, Green Machine 37%.
Inter M-Ciuc - Green Machine 0:2