Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club F.C.Fulger
Mauru Tactiek next
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 36.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Sgro passt de bal in één keer door. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin met een sublieme pass. Klungelig pakt Butanu de bal. Butanu haalt uit met een fantastische trap. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Malaspina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciuchină de bal. Sgro met een sublieme pass. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Butanu rent richting de bal. Cardozo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Malaspina wilt de vrije trap nemen. Voisin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Malaspina passt de bal met de wreef. De Groen rent richting de bal. De Groen met een sublieme pass. Butanu rent richting de bal. Butanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro passt de bal in één keer door. Żurański speelt de bal door. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - F.C.Fulger 1:0

15e minuut.
Viduka speelt de bal door. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een lange en hoge pass. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - F.C.Fulger 2:0

17e minuut.
Viduka speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Butanu begaat een overtreding. Butanu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sgro met een sublieme pass. Butanu speelt de bal door. Voisin heeft problemen om de bal te vangen. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - F.C.Fulger 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Malaspina de bal. Malaspina geeft de bal voor. Manolov kopt de bal weg. Butanu rent richting de bal. Butanu schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Viduka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pušin de bal. Pušin passt de bal met de wreef. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina probeert naar een medespeler te passen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Malaspina met een sublieme pass. García Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu onderschept slim de pass. Butanu schiet op doel. Voisin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - F.C.Fulger 4:0

33e minuut.
Sgro probeert naar een medespeler te passen. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft de bal voor. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grecescu trapt de bal weg van het doel. Malaspina kopt de bal weg. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ciuchină kopt de bal weg. Pušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański begaat een overtreding. Żurański krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciuchină de bal onder controle te krijgen. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen speelt de bal door. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 28%, F.C.Fulger 72%.
dacic club - F.C.Fulger 4:0

49e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal in één keer door. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ... Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - F.C.Fulger 5:0

50e minuut.
Arado probeert naar een medespeler te passen. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu maakt een afschuwelijke overtreding. Butanu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Rucăreanu rent richting de bal. Viduka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucăreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rucăreanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Voisin passt de bal zonder na te denken. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft een hoge lob. Voisin maakt een snoekduik en kopt de bal. Manolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Voisin draait met de bal, schiet en ... Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żurański neemt de hoekschop. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina passt de bal zonder na te denken. Melis geeft de bal voor. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański passt de bal met de wreef. García Delgado onderschept slim de pass. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een lange en hoge pass. Lerinc heeft problemen om de bal te vangen. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De Groen geeft een hoge lob. Manolov geeft een hoge lob. Żurański geeft een hoge lob. Voisin springt en kopt de bal. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De Groen geeft de bal voor. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Manolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sgro is nu in balbezit. Sgro haalt uit met een fantastische trap. Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 20%, F.C.Fulger 80%.
dacic club - F.C.Fulger 5:0