Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger dacic club
next Tactiek Mauru
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Voisin rent richting de bal. Lerinc is nu in balbezit. Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dacic club 0:1

3e minuut.
Malaspina probeert naar een medespeler te passen. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu haalt uit met een fantastische trap. Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Voisin kopt de bal weg. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Butanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Butanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Pušin rent richting de bal. Anghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pušin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viduka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pušin springt en kopt de bal. Karahan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Malaspina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Fulger - dacic club 1:1

14e minuut.
Malaspina probeert naar een medespeler te passen. De Groen rent richting de bal. De Groen met een sublieme pass. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dacic club 1:2

16e minuut.
Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina is nu in balbezit. Viduka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viduka krijgt een gele kaart. Malaspina raakt geblesseerd tijdens het duel. Malaspina met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Voisin de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro maakt een afschuwelijke overtreding. Sgro krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sgro verovert de bal door een tackle van achteren. Sgro probeert naar een medespeler te passen. Manolov is nu in balbezit. Voisin onderschept slim de pass. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Malaspina speelt de bal door. Sgro probeert naar een medespeler te passen. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een hoge lob. Voisin maakt een snoekduik en kopt de bal. Grecescu bokst de bal weg.

31e minuut.
De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen speelt de bal door. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dacic club 1:3

33e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sgro probeert naar een medespeler te passen. Voisin is nu in balbezit. Voisin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Melis probeert de bal aan de voet te houden. De Groen rent richting de bal. Daar is De Groen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Groen geeft een lange en hoge pass. Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Grecescu bokst de bal weg.

42e minuut.
Manolov kopt de bal weg. Sgro is nu in balbezit. Sgro passt de bal met de wreef. Voisin rent richting de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 63%, dacic club 37%.
F.C.Fulger - dacic club 1:3

55e minuut.
Voisin is nu in balbezit. Ciuchină tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voisin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malaspina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voisin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft de bal voor. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Manolov geeft een hoge lob. Arak kopt de bal weg. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Pušin rent richting de bal. Pušin schiet op doel. Karahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka onderschept slim de pass. Viduka met een sublieme pass. Arak rent richting de bal. Arak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Malaspina probeert naar een medespeler te passen. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft een lange en hoge pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dacic club 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 65%, dacic club 35%.
F.C.Fulger - dacic club 1:4