Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin dacic club
442din Tactiek Mauru
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 51.4
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzyżok neemt de hoekschop. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel. Karahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - dacic club 1:0

5e minuut.
Krzyżok kopt de bal weg. Ivens is nu in balbezit. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens onderschept slim de pass. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Roncaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaioli met een sublieme pass. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - dacic club 2:0

10e minuut.
Rucăreanu geeft een lange en hoge pass. Melis rent richting de bal. Arechavaleta onderschept slim de pass. Arechavaleta schiet op doel. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen passt de bal zonder na te denken. Ruhi is nu in balbezit. Ruhi haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - dacic club 2:1

33e minuut.
Radziszewski kopt de bal weg. Roncaioli met een sublieme pass. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel. Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - dacic club 3:1

43e minuut.
Żurański kan de bal niet met de borst controleren. Ruhi rent richting de bal. Bercea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bercea krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Roncaioli speelt de bal door. Klungelig pakt Rucăreanu de bal. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Karahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 57%, dacic club 43%.
dinamoflorin - dacic club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 65%, dacic club 35%.
dinamoflorin - dacic club 3:1