Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajime Inter M-Ciuc
2.2.1.4 Tactiek xander1
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Stolojan kopt de bal weg. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Anh Bảo geeft de bal voor. Stolojan kopt de bal weg. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ... Gogoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Inter M-Ciuc 1:0

7e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan passt de bal met de wreef. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Josemite verovert de bal door een tackle van achteren. Josemite geeft een hoge lob. Miele is nu in balbezit. Miele geeft een hoge lob. Deodoro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Żurawek probeert naar een medespeler te passen. Davidi is nu in balbezit. Miele geeft een hoge lob. Deodoro rent richting de bal. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Turgayer geeft de bal voor. Inworp. Miele met een snelle inworp. Deodoro rent richting de bal. Deodoro draait met de bal, schiet en ... Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Asal kopt de bal weg. Miele is nu in balbezit. Miele passt de bal met de wreef. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Josemite de bal. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Deodoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Inter M-Ciuc 2:0

24e minuut.
Roussey is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor met een sublieme pass. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro haalt uit met een fantastische trap. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Duchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pastor zal de hoekschop nemen. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Inter M-Ciuc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 38%, Inter M-Ciuc 62%.
Hajime - Inter M-Ciuc 3:0

46e minuut.
Voutiritsas komt het veld opgelopen. Helmersson komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Horda geeft een hoge lob. Turgayer kopt de bal weg. Daar is Davidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miele rent richting de bal. Miele geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Davidi heeft problemen om de bal te vangen. Miele is nu in balbezit. Miele geeft een hoge lob. Deodoro heeft problemen om de bal te vangen. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Deodoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi probeert naar een medespeler te passen. Helmersson kopt de bal weg. Makuša is nu in balbezit. Makuša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zupan is nu in balbezit. Kitek begaat een overtreding. Zupan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zupan met een snel genomen vrije trap. Deodoro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deodoro de bal. Duchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ştefănuţ kopt de bal weg. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor passt de bal in één keer door. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kitek onderschept slim de pass. Kitek geeft een lange en hoge pass. Escauriza rent richting de bal. Voutiritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Miele bereikt de bal nog maar net als eerste. Miele passt de bal met de wreef. Żurawek is nu in balbezit. Deodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Deodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. Pastor met een sublieme pass. Stolojan rent richting de bal. Stolojan schiet op doel. Gogoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ştefănuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Turgayer de bal. Stolojan rent richting de bal. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - Inter M-Ciuc 4:0

88e minuut.
Deodoro rent richting de bal. Deodoro geeft een lange en hoge pass. Davidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 30%, Inter M-Ciuc 70%.
Hajime - Inter M-Ciuc 4:0