Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin Green Machine
442din Tactiek Tamado
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bandres geeft de bal voor. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van der Pol krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Kalkıt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Green Machine 0:1

19e minuut.
Bandres kopt de bal weg. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivas. Rivas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Roncaioli passt de bal in één keer door. Arechavaleta rent richting de bal. Gracia Julián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gracia Julián krijgt een gele kaart. Arechavaleta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bercea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arechavaleta rent richting de bal. Arechavaleta geeft een hoge lob. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kosančić de bal. Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Grube onderschept slim de pass. Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Warulik rent richting de bal. Warulik passt de bal zonder na te denken. Kötél bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kalkıt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Warulik geeft een lange en hoge pass. Radziszewski kopt de bal weg. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas geeft de bal voor. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 67%, Green Machine 33%.
dinamoflorin - Green Machine 0:1

47e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik speelt de bal door. Grube is nu in balbezit. Grube schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Roncaioli passt de bal in één keer door. Krzyżok is nu in balbezit. van der Pol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, van der Pol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! van der Pol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Derikučka is nu in balbezit. Derikučka passt de bal zonder na te denken. Ivens rent richting de bal. Klungelig pakt Ivens de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Zapata rent richting de bal. Kötél onderschept slim de pass. Kötél geeft de bal voor. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warulik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivas geeft de bal voor. Grube probeert de bal met de borst te controleren. Grube draait met de bal, schiet en ... Kalkıt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Green Machine 0:2

79e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arechavaleta met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een hoge lob. Grube krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Warulik passt de bal zonder na te denken. Zapata rent richting de bal. Bandres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zapata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zapata neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Green Machine 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 57%, Green Machine 43%.
dinamoflorin - Green Machine 0:3